onsdag 1 maj 2024

Star Wars The Bad Batch (Uslingarna) Season 3. ***Spoilers***

 Star Wars The Bad Batch (Uslingarna) Season 3.

***Spoilers***

Var: Disney Plus.
När: Februari - 1 maj 2024.
Hello There! - Obi Wan Kenobi.

The Bad Batch är en värdig uppföljare till The Clone Wars och jag har gillat serien som sådan trots att den har blandat fantastiska avsnitt med mer långsamma av typen adventure of the week avsnitt. Men det som är riktigt bra är bland det bästa Star Wars som finns.

Säsongen börjar bra med avsnitten på Tantis och Omegas flykt men tar en lite långsammare del med de sista avsnitten innan finalen som återigen är lysande och så rörande även om det inte var de dödsfall bland clonerna som jag förväntade mig innan.

Men det vägs mer än väl upp av den sista scenen där vi får se en uppvuxen Omega lämna Hunter vilket är en fantastisk avslutning på serien. Jag kände verkligen i hela hjärtat när hon gav sig av för att bli pilot i alliansen eller vad det nu är hon ska bli.

På det hela taget håller animerad Star Wars en bättre och jämnare kvalitet jämfört med live action serierna som ofta känns som att de blandar jättebra sekvenser med missade tillfällen och ren utfyllnad som i Ahsoka serien.

Det känns lite tomt att inte ha någon mer animerad serie (utom Tales of the Empire) att se fram emot även om jag hoppas att de lanserar en fortsättning på denna serie framöver, gärna i form av en The Path serie där Omega hjälper till att rädda force sensitive personer undan Imperiet.

Jag är nöjd och jag har varit underhållen de senaste månaderna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar