fredag 8 juni 2018

Presentation av Broarna i Madisson County på Smaka på Stockholm

Presentation av Broarna i Madisson County på Smaka på Stockholm.

Var: Kungsträdgården, Stockholm.
När: 6/6 2018
Ur svenska hjärtans djup en gång - Kungssången.

Viktoria Tocca presenterade några av låtarna ur sin kommande musikal Broarna i Madisson County på Smaka på Stockholms stora scen i Kungsträdgården och denna typ av presentation är något jag ofta har saknat på detta evenemang. Det borde vara ett bra tillfälle för stadens många musikalscener att presentera sina kommande uppsättningar under höstsäsongen inför många potentiella besökare som kanske inte känner till dessa musikaler så bra.

Viktoria sjöng ett väl valt urval av låtar från denna musikal tillsammans med den andra huvudrollsinnehavaren Daniel Sjöberg som tyvärr hade drabbats av en förkylning som dock inte märktes nämnvärt under de låtar han sjöng från denna musikal men antagligen gjorde att han inte kunde delta under den senare delen av framträdandet - En del som var avsett att ge publiken ett smakprov på Viktorias andra stora produktion Från Broadway till Duvemåla som kommer till Cirkus senare i höst - Närmare bestämt 17 oktober.

Broarna verkar vara en bra och intressant musikal som jag ser fram emot mycket utan att för den skull känna till eller ha sett filmen som den bygger på - En film som bland annat hade Clint Eastwood i den manliga huvudrollen. Men det verkar av låtarna att döma som man har mycket bra musik och en spännande romantisk berättelse att se fram emot i höst.

Viktoria framförde även ett par andra musikallåtar varav Somewhere Over The Rainbow från Trollkarlen från Oz nog får betraktas som min favorit i sammanhanget.

Under denna dag gavs även en hyllningskonsert till Ted Gärdestad med några av hans mest kända låtar och det är noterbart att denna folkkära artist (mig veterligt) ännu inte har fått sin egna jukebox musikal vilket undertecknad kan tycka är hög tid med tanke på hur stor del av den svenska folk skälen hans låtar tillhör.

På det hela taget en angenäm dag med mycket underhållning och god mat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar