onsdag 29 mars 2023

Star Wars The Bad Batch Season 3

 Star Wars The Bad Batch Season 3

Var: Disney Plus
När: Januari - Mars 2023
These are dark times, we have to do sacrifices! - Jedi Fallen Order.

Så är då The Bad Batch eller Uslingarna som de heter på svenska slut för säsongen och med tanke på slutet är vi garanterade en tredje säsong. Men slutet är också det värsta med säsongen - Nu får vi vänta ett helt år eller så på att få svaren vi väntar på.

Överallt var detta en intressant säsong även om många klagade på att det var för många fillers med "Cid Missions". Dock tycker jag det är spännande att ha flera avsnitt av "Veckans äventyr" typen och alla avsnitt behöver inte vara sammankopplade till en spännande historia för att vi ska uppskatta dem.

Men det är många växlingar längs med vägen och det känns som att gängets väg har tagit en mycket mörkare ton än det var efter förra säsongen. De har fått sin värld sönderslagen och de har brutit banden med den som skickade ut dem på deras uppdrag - Cid.

Därför gissar jag att nästa säsong kommer att handla om att rädda Omega och Crosshair undan imperiets klor och att vi kanske får se det klon uppror jag trodde att vi kanske skulle få se redan denna säsong. Många av de bästa avsnitten denna säsong har byggt på hur klonerna hanteras av imperiet efter order 66 och det tyder på att det blir ett huvudtema nästa säsong.

Det sorgligaste med denna säsong är att vi fick säga farväl (troligen) till Tech och det gör ont för jag tycker att vi fick känna honom alldeles för lite innan han dog. Men för att kasta om spelplanen är det och Cids agerande det bästa. Nu känns det som att vi har en helt ny spelplan framför oss inför nästa säsong.

Jag gillar Uslingarna som en intressant fortsättning på The Clone Wars och det känns som att man laddar upp deras universum med avsnitt som kan bli väl så bra som Rebels slut säsonger.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar