söndag 21 februari 2016

We Love Disney

We Love Disney

Var: Forallen, Tyresö Centrum
När 20/2 2016


The Show Must Go On! (Queen)


Att man överhuvudtaget lyckades genomföra denna föreställning av We Love Disney är inget mer än ett "Herrans Underverk" som Kristina från Duvemåla skulle ha uttryckt saken. För trots att man hade ett styck halsinflamation och en rejäl förkylning i ensemblen lyckades man genomföra en fullvärdig föreställning med undantaget av att en av artisterna inte talade och sjöng alls. Det om något måste väl visa på showanda värdigt vilket proffs som helst och jag är helt övertygad om att många av stadens proffsteatrar hade ställt in för mindre om de inte hade haft Understudies och inhoppare att ta till.


Allt är som vanligt bra gjort även om det stundtals märkte att man saknade en röst i duetterna och gruppnumren men det gav undertecknad en intressant inblick i hur betydelsefull alla artisters sånglägen är även i stora gruppnummer eftersom ljudmixen blir annorlunda om ett röstläge tas bort om det som i det här fallet är bland ett halvt dussin röster.


Men trots detta var allt ändå nästan lika bra som vanligt och man fick även höra ett helt nytt nummer från den lilla sjöjungfrun som bonus. Nämligen en av mina favoritsånger Havet är djupt.


På det hela taget blev jag mycket imponerad av att man trots sjukläget ändå lyckades genomföra en suveränn och minnesvärd föreställning. Det ger en enorm eloge till alla inblandade i min bok.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar