måndag 7 augusti 2017

Prides avslutningskonsert

Prides avslutningskonsert

Var: Gröna Lund, Stockholm
När: 6/8 2017
I am Singing in the rain - Singing In The Rain.


Prides avslutningskonsert på Gröna Lund under musikalisk ledning av Carina E Nilsson bjöd på en ovanligt blöt avslutning av Pride veckan då vädergudarna behagade kasta vatten på i stort sätt hela tillställningen.


Trots det något kylslagna vädret bjöds det på värmande sjönsång från många begåvade artisker så som Inger Nilsson, Niklas Asknergård och Gunilla Backman.


Vi fick höra låtar som Fattig Bonddräng, Come What May, My Heart Will Go on och en underbar version av Cell Block Tango från Chicago - Bland annat. Det värmde i musikalhjärtat och gjorde kvällen mer än värd besväret.


Regn kan man inte styra över - Men alla som avstod ett Gröna Lund besök på grund av detta missade en storslagen och mycket väl framförd avslutningskonsert av bästa märke. Den något blöta omgivningen undantagen då.


Ett hjärtligt krya på dig till Rickard Söderberg som var tvungen att utebli från konserten på grund av halsfluss. Dock kan noteras att hans ersättare Niklas Asknergård (som vanligt)höll högsta tänkbara nivå.


Varmt tack till en underbar konsert som var en fin avslutning på en Pride vecka som verkligen behövs i all sin färgstarka utblomning - Nu mer än någonsin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar