tisdag 14 maj 2019

Parkteaterns sommarprogram 2019


Parkteaterns sommarprogram 2019

Var: Runt om i stadens parker.

När: Juni till och med Augusti 2019

Och nu så vill jag sjunga att sommaren är min – Pippi Långstrump.

I mitten av maj är det en årlig tradition att Parkteatern presenterar årets parkteater program för sommaren och så skedde även i år i en Galärpark som prunkade av både försommar grönska och årets första sommarvärme. Det är ett säkert sommartecken och ett bra substitut under månaderna som de stora teatrarna inne i stan har semesterstängt.

I år bjuder man bland annat på en nyskriven musikal som bygger på berättelsen om Elvira Madigan och en burlesque revy signerat Robert Fux (Salong Fux). Dessutom bjuder man på en tänkvärd skolteater musikal jag såg på Scala i våras – Det syns inte och Girls Will Make You Blush från Unga Klara.

Det bjuds även på en helafton på temat Framtiden som avslutas med Albin Flinkas och Helge Skogs version av Aniara. Det dyker även upp två föreställningar på temat hund och barnen får som vanligt sitt genom trollkarlen Manne och Da – Da – Da- från dockteatern.

Men i ett så brett program som Parkteatern erbjuder finns något för alla och det bästa är att allt är gratis – Det är bara att komma som du är och njuta av det som erbjuds.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar