fredag 14 augusti 2020

Disney Plus till Sverige den 15 september

 Disney Plus till Sverige den 15 september!

Var: Hemma och överallt annat där streamad tv finns.
När: Den 15 september och framåt.
I like this shit! - Star Trek 2009

Om ganska prick en månad väntar en stor högtidsstund för oss musikalmaskotar tillika Star Wars fans för då släpper Disney sin streamningservice Disney Plus i Sverige och det är väldigt mycket där jag ser fram emot att kunna se och se igen.

Förutom hela paketet av animerade musikal filmer från Disney med senare års remakes av Skönheten och Odjuret, Lejonkungen och Aladdin i täten så finns det mycket material som är unikt för Disney Plus att se och det gäller inte minst på Star Wars fronten där jag ser fram emot att kunna se första säsongen av tokhyllade The Mandalorian men även Clone Wars säsong 7 verkar extremt lovande. Där finns också säsong 4 av Rebels och hela andra säsongen av Resistance som jag ännu inte har sett.

Det finns också flera andra musikalrelaterade serier att se fram emot som en matlagningsshow där familjer lagar mat baserade på Disney figurer och ungdomsserien East där en klass på samma skola som High School Musical utpselade sig i ska sätta upp just High School Musical. Återstår dock att se hur fördelningen musikal kontra ungdomsserie blir.

Där lär också finnas en pro shot version av en musikal jag har hört mycket gott om men ännu inte sett och det är Hamilton som berättar om en av USAs grundare med hjälp av hip hop och rap och den är en stor favorit bland många musikalvänner.

Det är också många tv serier "in the works" exklusivt för denna service och med tanke på det enorma programpaket som Disney har skaffat sig så tycker jag inte att 590 kronor för ett års bruk om man beställer i förväg är särskilt farligt. Gillar man Disney, Pixar, Star Wars och Marvel finns det hur mycket som helst att se och gilla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar