lördag 27 april 2019

Klösiga katters klubb besök 2

Klösiga Katters Klubb besök 2

Var: Teater Påfågeln, Stockholm
När: 27/4 2019
Bara Jellikles gör som Jellikles vill - Cats.

Klösiga Katters Klubb är en barnteater föreställning för 3 till 6 års åldern och handlar om 3 katter som bildar en hemlig klubb och till slut inser att alla får vara med i klubben och att ingen bör lämnas utanför.

Den innehåller mycket bus och roliga påhitt för de allra minsta men för mig som vuxen är det framförallt en varm och underhållande musikteaterpjäs om katter - Ett litet miniatyr Cats om ni så vill. Miniatyr i dubbel bemärkelse eftersom längden bara är en dryg halvtimma.

Vilket för mig till denna föreställnings enda minustecken - Längden. Jag som vuxen vill inte att det ska vara slut redan och jag vill veta mer om vad Kattja, Kattnis och Kattmandu råkar ut för på deras bakgård. Men samtidigt är detta en väldigt bra längd för en föreställning för de allra minsta barnen och det verkar vara lagom kort för att de inte ska tappa tålamodet.

Denna föreställning är ett måste för alla teaterintresserade barn och även vuxna som gillar katter och deras nio liv. Här finns mycket att roas av och titta på även för oss som passerat 6 års gränsen med råge.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar