fredag 5 augusti 2022

Star Wars Lego Special Sommarlov

 Star Wars Lego Special Sommarlov

Var: Disney Plus

När: 5/8 2022

All good times must come to an end – Star Trek TNG.

Den nya generationen av Holiday Special i Star Wars Lego tappning är inne på sin tredje runda och nu fokuserar man på sommarlov eftersom det är den tiden i stora delar av världen nu.

Finn tar med sina vänner med Rey och Poe i spetsen på en resa ombord på Hacyon vilket av en ”ren” tillfällighet råkar vara samma skepp som Galaxy Starcruiser i Walt Disney World i Orlando är på. Väl där dras vännerna in i skeppets många aktiveter medan Finn lämnas ensam. Han blir dock inte ensam så länge eftersom han snart får besök av Obi Wan Kenobi, Anakin Skywalker och Leia Organa i form av Forceghosts.

Dessa andar berättar om tre olika semestrar de var på vilket var och en lär Finn en läxa om hur man ska göra för att uppleva en semester på bästa sätt samtidigt som alla som har sett någonting av Lego Star Wars serierna känner igen sig i dess speciella humor tagning på detta universum.

Hade jag fått önska något var det att man ombord på Hacyon hade med några av de karaktärer som de som besöker denna Star Wars upplevelse i Orlando får möta. Våra hjältar hade kunnat möta kaptenen och Twilek sångaren för att ta två olika exempel.

Men det är en bra och underhållande avkoppling i väntan på nästa Star Wars serie som är Andor med premiär den 21 september. Den ser jag fram emot.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar