söndag 28 augusti 2022

Om att våga flyga

 Om att våga flyga

Var: Cirkus, Stockholm

När: 27/8 2022

Gå upp och pröva dina vingar – Sång med samma titel.

Maria Lundqvist berättar om sitt liv och sin livsfilosofi på ett underhållande och roligt sätt genom monologformen. Vi i publiken tas med på en resa genom en kvinnas alla åldrar från den unga flickan till den gamla farmodern som minns sånger från förr och det görs genom många klädbyten och en balett som hennes karaktär Sally genomför på ett strålande sätt.

I Baletten blir en grupp ur publiken uppbjuden på scen för att gemensamt framställa en underhållande sekvens tillsammans med Sally och sättet denna publik gör det på gör mig väldigt imponerad. Detta då det görs på en nivå som jag trodde att man behövde en bättre skådespelarutbildning för att klara av.

Förutom detta blir jag som musikalmaskot extra imponerad över de sånger som framförs i föreställningen med Trubbel och Fait accompli i täten av både Maria och hennes assistent/regissör.

En sak jag uppskattar extra mycket i denna typ av föreställning är när artisterna kommer ut i foajen efteråt och likt Maria signerar då det är ett bra tillfälle för oss i publiken att få träffa och lära känna människan bakom artisterna på scen. Det borde man göra oftare även i vanliga musikaler och shower.

Ni som får chansen bör givetvis gå och se denna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar