söndag 25 november 2018

Björnes favoriter


Björnes favoriter

Var: Maxim, Stockholm

När: 25/11 2018

Jag blir alldeles varm av att vara så här snäll – Björne.

Original Björne (Jörgen Lantz) bjuder in till en timmes nostalgitripp för alla barn och vuxna som är uppväxta med Björnes Magasin och med sig har han sina vänner Snigel och Hugo men även ett band som bjuder på många fina låtar under föreställningens gång och det varvas med små scener spunna kring sådant som ligger nära barnets verklighet och uppfattningsförmåga.

Det som gläder mig som vuxen besökare mest är att spelet mellan Björne och hans vänner hålls på en bra nivå även för oss äldre och att man således slipper överspel – Något som inte är helt ovanligt i en del tv program som riktar sig till de yngre barnen. Man hittar en helt perfekt ton och ett format som passar väldigt bra i barnteater sammanhang.

Man håller också en bra längd (en knapp timme) och har en bra blandning av lättsamma och undervisande ämnen vilket bidrar till att föreställningen blir tilltalande även för oss vuxna.

Det finns inte så mycket att klaga på i denna nostalgitripp och jag kan inte mer än att varmt rekommendera den till alla som någon gång har sett på och fascinerats av Björnes Magasin – Ni kommer inte att bli besvikna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar