fredag 11 december 2020

Star Wars nytt

 

Star Wars nytt.

Var: På Disney Plus och på film och tv.

När: Framtiden.

Luke, I am you´re father! – Star Wars The Empire Strikes Back.

 

Disney släppte precis en hel drös nya Star Wars projekt som de arbetar med och här är några av de intressantaste:

Rouge Squadron:

 Är en film som kommer att släppas i December 2023 och där får vi följa en grupp piloter i Rouge Squadron. Den kommer att regisseras av en kvinna vars far var stridspilot vilket gör att denna film känns mycket lovande ur ett flygvapen perspektiv.

Ashoka:

Efter sin live action debut i The Mandalorian (The Jedi) var det bara en tidsfråga innan en av den animerade Star Wars världens mest älskade figurer Ashoka Tano skulle få en egen serie och det vi med säkerhet vet är att hon kommer att gestaltas av Rossario Dawson som spelade henne The Mandalorian avsnittet och att det kommer att ta vid efter hennes insats där.

The Bad Batch:

 Är en animerad serie som följer The Bad Batch som vi sist såg i The Clone Wars sjunde säsong och det är ett gäng kloner som har väldigt olika karaktär och begåvningar till skillnad från alla andra kloner som är likadana som den som de klonades från. Jag gillade det gänget i TCW och ser mycket fram emot deras egen serie. Denna serie har premiär på Star Wars dagen den 4 maj på Disney Plus.

Obi Wan Kenobi:

 Obi Wan Kenobi får en serie som skildrar hans tid på Tantonie åren mellan Revenge of the Sith och A New Hope och vi kommer gissningsvis att följa hur en av de mest kända Jedi mästarna vakar över Luke Skywalker som är galaxens stora hopp. Det annonserades även att Christian Hayden kommer att reprisera sin roll som Darth Vader och möjligen även Anakin Skywalker i flashbacks och liknande.

LANDO:

 Lando Calrissian är en av de ”fyra stora” i originaltrilogin och sågs senast i både SOLO och Rise of Skywalker och han får liksom Kenobi och Ashoka en serie på Disney Plus. Det är oklart vad den ska handla om mer än att vi får följa Lando på en serie äventyr i en galax långt, långt borta.

Rangers of the New Republic:

Utspelar sig samma tidsera som The Mandalorian och är gjorda av samma skapare som denna vilket verkar mycket lovande. Jag tror vi får följa ett antal gamla och nya karaktärers försök att skapa ordning och lag i galaxen åren efter imperiets fall.

Andor:

 I denna serie får vi följa en av karaktärerna från Rouge One, Cassian Andor och hans äventyr som rebel spion. Vi kommer även att kunna se Stellan Skarsgård i en okänd roll.

A Droid Story:

 En serie där en helt nyskapad droid får sällskap av C 3PO och R2 D2 på en serie äventyr.

Visions:

 En spännande satsning i tio delar där japanska Anime (manga) tecknare får ge sin version av Star Wars och dess karaktärer med ett helt eget och unikt synsätt på vad som är Star Wars.

The Acolyte:

 Är en mysterie thriller serie som tar med tittaren till en värld av mysterier och spänning i den galatiska undre världen i The High Republic eran som är en helt ny och okänd tidsålder för den nya Disney eran. Här kommer det att finnas ett mörkt hot i form av en framträdande Sith ordern att ta itu med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar