söndag 8 augusti 2021

Askungen enligt Robin Karlsson och Luks

 

Askungen enligt Robin Karlsson och Luks.

Var: Mälarhöjdens friluftsteater.

När: 7/8 2021

Livet på ytan är för torrt! – Havet är djupt, Den lilla sjöjungfrun.

 

Bortsett från att vädret kunde ha varit bättre så var detta en riktigt kul tagning på den klassiska Askungesagan där ensemblen inte drog sig för att skämta om både sagor i allmänhet och Disneys klassiska filmer i synnerhet.

Berättelsen var på en barnvänlig dryga halvtimmen och trots detta hann man med allt som måste finnas i Askungen och lite till och man gjorde det med så mycket humor och värme att det inte fanns något att inte gilla.

Jag uppskattade också att man hade valt att använda många färgstarka kostymer och att det trots att Askungen trots att det var en helt nyskriven version fick sin klassiska blåvita klänning på slutet.

Det enda jag egentligen saknade var några separata stolar eller bänkar för oss som har lite svårt att sitta bra på de enligt mig för låga och för små bänkarna i denna friluftsteater. Det kan också vara värt att tänka på att den ligger i en backe ner mot havet vilket ger att det kan vara lite besvärligt att ta sig dit om man har svårt att ta sig dit – Men gör man det belönas man med en fantastisk utsikt över Mälaren.

Det här rekommenderas varmt till alla barnfamiljer som vill ha en halvtimmes underhållning. Det är bra gjort och skönt att återigen kunna sitta tillsammans med en publik och se på teater efter detta Corona stängda år.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar